Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Mia - 17 augusti 2010 18:45

Ja det var ju det här med att inte bara påbörja utan även att avsluta projekt... det är ju inte min starkaste sida.


För länge sedan gjorde jag i ordning vår gästtoalett. Jag tapetserade om och jag grundmålade bröstpanel, tak och underdelen av trappan som är taket till toaletten. Jag funderade på vilka krokar vi skulle ha och vilken hållare till pappret och där fastnade jag. Sedan kom annat i mellan :-) och lite till.


  

Men efter att våra kära Dalmasar varit här på besök och jag fick tre gamla handsmidda krokar föll alla bitar på plats! Det är underbart att inte vara ensam om att få hjärtklappning av gamla föremål. Jag fick även en liten, gammal bok med hårda pärmar och i den fanns en Stockholmskarta. Så fin! Vi har ju lite tavlor och gamla tryck av olika delar av Stockholm på väggarna.


Jag blev inspirerad igen, krokarna var perfekta till toaletten. Efter en tur på stan hittade jag en så söt liten korg i luffarsmide och bilden av gästtoaletten var komplett :-) Jag målade klart väggarna och skruvade fast två av krokarna samt hängde upp korgen.


 

Trådkorgen är nu i stålfärg. Den får sitta på väggen en stund så att jag får fundera klart men jag tror att jag kommer att måla den mattsvart. Kanske blir vattenrören under handfatet vita, det får mogna fram. Spegeln måste höjas och borras fast i väggen, det får kärestan göra, den är lite tung. Den får hänga fritt i ett snöre så länge.

Ovido - Quiz & Flashcards