Alla inlägg den 4 september 2009

Av Mia - 4 september 2009 21:45

Har varit lite hängig sista dagarna. Har ont i kroppen och känner mig lite febrig. Tar det lugnt och tar Ipren, så ska det snart gå över. Gjorde en Kronblom och somnade en liten stund i soffan medans resten av familjen tittade på tv. Vaknade av att det kändes tungt på magen och när jag tittade upp så satt minstingen där, nöjd med en liten godispåse i handen :-)


Ikväll har saftmajan, syltkastrullerna och fruktlådorna fått välförtjänt vila, liksom jag. Ikväll har jag tagit ledigt från igenimmade köksfönster och ljuvligt väldoftande fruktånga i hela huset.


Är jag piggare imorrn ska jag ut till landet. Ut i skogen och ta med kameran och mamma för att njuta av höstens dofter och svampar. Förra vändan fick jag ihop 2-3 liter kantareller och taggsvamp. Hoppas på att kanske hitta höstkantarell imorrn, men det är nog lite för tidigt.


Har letat efter info hur man kan länka till andras bloggar men det har jag inte hittat, får leta lite till, jag har ju en viss fotoblogg som jag gillar skarpt och gärna skulle blogga till, jaja jag får leta lite till. Hold on sis!


Köpte en jättefin vas av en kollega idag, var tvungen att stanna i blomsteraffären och köpa astrar, murgröna och en orangegul jättekvist med doftande liljor. Köpte även två jättefina mini dekorationspumpor, en gul och grönspräcklig. Arrangerade i vasen som fick stå på golvet och lade pumporna på bordet brevid och tände lite ljus.... det blev så höstigt och fint! Höst-boar just nu, det måste vara mysigt och fint när mörkret smyger över en och hemmakvällarna blir fler. En del boar in sig när de är gravida, andra boar även in sig varje höst, ja och så vinter och vår, för att inte glömma sommaren.


Idag fick jag också min sängram såld. Farbrorn jag har pratat med ett par gånger de senaste dagarna satt i bilen utanför huset när jag och killarna kom hem från skola och dagis, 45 min före bokad tid :-) Jag tolkar det som att han väldigt gärna ville ha min fina sängram och var rädd att nån annan skulle hinna före.. ja det kan ju kanske bero på att jag, möjligen, överdrivit efterfrågan på sängramen när han frågade, men bara lite....


Nej, nu ska jag ner och koka te. Ha en toppenkväll!

Ovido - Quiz & Flashcards